Vad är dina grundvärderingar?

Att uppdatera sina mål är såååå nyttigt! Detta gjorde jag en stund idag! Jag kom återigen till insikt om att det är effektivt att skriva tydliga mål utifrån hjärtat och sätta datum på dem. Flera gånger har jag nått målen fortare än planerat 🙂 Det är jättekul!

Har du någon gång skrivit din livsvision och personliga mål för några år framöver? Jag vill verkligen uppmuntra dig att göra det! Det är ovärderligt att på det sättet välja sin framtid och inte låta omständigheter välja åt mig.

Tips och hjälp för att klargöra din livsvision finns på coachutbildning.se :

http://www.coachutbildning.se/sidor/coachverktyg.aspx Klientverktyg: Vision

(Hitta vad som driver dig, dina värderingar, vad som är viktigast och mest värdefullt i livet.)

När du väl har din livsvision (värdegrund) är det värdefullt att skriva/rita mål för din livssituation om: 3 år /5år / 10år/ 20år/ 30år/ 50 år osv. (Arbete, familj, vänner, boende, fritid, attityder, tankar osv.)

  • Vad är dina grundvärderingar?
  • Hur syns de i ditt liv?

Tänk nu efter vad som finns på ditt hjärta.

  • Vad är viktigast för dig?
  • Vad vill du verkligen göra inom en snar framtid?

Tänk på att sätta datum på när du vill ha gjort det 🙂

Vänliga hälsningar /Coach Anna

Leave a Reply