Vilka är i din innersta cirkel?

Vilka är i din innersta cirkel?

”Du blir som du umgås” sägs det.

Vilka umgås du med? Vem blir du lik? Vem vill du bli lik? Jag är så tacksam att jag mer och mer förstått innebörden i att välja vilka som får tala in i djupet av mitt hjärta och som får påverka mina tankar och förhållningssätt till världen! Att skydda sitt hjärta på detta sätt är ovärderligt! Att därmed välja att lyssna på människor med positiv livssyn som ser möjligheter, mitt i alla utmaningar, att ha människor nära som tror på mig och mitt potential gör att livet blir långt mycket roligare och bättre än det hade varit annars!

  • Vilka är i din innersta cirkel?
  • Vad ger de dig?
  • Vem skulle du vilja umgås mer med?
  • Hur skulle du kunna få till det?

Trevlig Kristihimmelfärdshelg!

/Coach Anna

Leave a Reply