Vilken är din favoritskiva?

I helgen var vi bortbjudna på middag. Jag gick till blomsteraffären för att hitta den rätta blomman som skulle kunna uttrycka det vi ville, till det fina paret vi skulle besöka. Efter en god stund och långa förhandlingar med mig själv, tog jag beslutet att gå hem utan blomma. Jag fann inget som kunde ge och uttrycka det jag ville ge dem. Det var viktigt för mig att ge något som uppmuntrade, som gav framtidstro och även något som finns kvar och ger dem något vidare i den sorg och förlust de drabbats av.

När jag gick hem så kom jag att tänka på den skivan som ger mig just allt detta och mycket mer, det måste vara den skivan vi ska ge, tänkte jag. När jag kom hem och min man fick veta att jag inte hitta någon blomma så sa han att han kommit att tänka på precis den skivan som jag hade tänkt på, därför blev det den vi köpte 🙂 Den heter Hillsong Chapel Yahweh och är min absoluta favoritskiva, just nu. När våra vänner öppnade paketet berättade mannen att han längtat efter just musik som denna…

  • Vilken är din favoritskiva?
  • Vad ger den dig?
  • Vad tror du den skulle ge andra?

Leave a Reply