Vad är det bästa du hört?

Jag var och fikade med en vän igår, en vacker gravid kvinna. Hon frågade mig om jag när jag var gravid också hade svårt att prata om annat än att få barn, hon frågade sedan om jag och min man nu fortfarande pratar mest om vårt barn och praktiska saker. Då berättade jag för henne att vi tidigt bestämt oss för att regelbundet sitta ner utan barn och prata ”på riktigt”. För oss är det jätteviktigt att se varandra, prata och stämma av våra gemensamma värderingar och mål som för oss framåt tillsammans i livet. När min gravida vackra vän hörde detta, utropade hon högt på cafét, ”Det är det bästa jag har hört!!!” Å, va paff jag blev, hon såg min förvåning och sa igen, ”Verkligen, det bästa jag hört”.

Det är så spännande att se hur olika budskap kan vara värdefulla i olika tider i livet och hur det ibland träffar precis rätt.

Vad är det bästa du hört?

  • Denna vecka?
  • På sistone?
  • Detta år?
  • Hela livet?

Leave a Reply