Hur pratar du om dig själv?

Igår hade vi besök. En av våra kära gäster hade vinnit massor av godis på Gröna Lund. Hon delade generöst ut många påsar till oss alla. Hon konstaterade att det var otroligt att hon vunnit eftersom hon ”aldrig vinner”. Hon sa flera gånger ”Jag är en person som aldrig vinner”, hon var ärligt förvånad över vinsten. Efter en stund sa jag till henne, ”NU, är du en person som vinner”. Då stannade hon upp och konstaterade att hon behövde ändra sin uppfattning om sig själv, hon kände på orden, ”nu har jag vunnit”. Innan hon gick ut genom vår dörr sa hon glatt ”JAG ÄR EN VINNARE”. Det var så härligt att höra, det är ju så vi alla ser på henne!

  • Hur pratar du om dig själv?
  • Hur vill du prata om dig själv?
  • Finns något du vill ändra på?
  • I så fall: Hur kan du göra det?

Leave a Reply