Vad har du för mål i sikte?

När jag gick på gymnasiet för lääääänge sedan, gjorde jag en uppsats som jag namngav: ”Mål i sikte” – Jag gillar uttrycket! Uppsatsen var en spännande undersökning av gymnasieungdomars målmedvetenhet. I dag när jag kollade mina egna mål kom jag att tänka på kraften i att värdera mål. Jag känner en stark tacksamhet över att jag fått ta del av verktyg och kunskap för att ha glädje av ”målarbete”, det är inte samma sak att veta det och att göra det, jag är glad för kombinationen :-). Sista veckan har jag speciellt tänkt på värdet i att ”bryta ner” de stora målen i delmål, så att jag hela tiden kan se de små stegen som jag tar för att närma mig det/de stora målen. Kraften i att känna att jag är på väg, lyckas mest hela tiden och att jag rör mig framåt, i rätt riktning, är underbar 🙂

  • Vad har du för mål i sikte?
  • Vad ser du för steg på vägen dit?
  • Vad kommer du ha övervunnit/lärt dig/utvecklat när du är i mål?
  • Vilka tydliga delmål kan du se? (På vägen till ditt stora mål)?
  • Vad kan du börja med redan nästa vecka?

Kom ihåg att du är varmt välkommen att höra av dig om du funderar på något!

Trevlig helg!

/Coach Anna

Leave a Reply