Vilket är ditt drömjobb?

I glädje, gång på gång, slås jag av förvåning över coachingens fantastiska förmåga att öppna möjligheter, komma med nya perspektiv som ger situationer ett nytt ljust ljus! Det är otroligt hur mycket ett litet samtal kan göra! En liten insikt kan göra hela skillnaden i en livssituation! Det häftiga är att insikterna i coaching kommer från personen själv, detta ger en fantastisk sjuds i utvecklingen och förändringen. Personen innehar därmed ägandeskap och vill agera, precis som en uppfinnare som kommit på en världs revolutionerande uppfinning :-).

Häromdagen coachade jag en tjej som blev så entusiastisk över att hon hittade nya möjligheter, sin egen väg framåt. Vi hann nästan inte avsluta mötet förrän hon sprang iväg och skulle påbörja det hon kommit på, direkt! Hon var så lycklig, lättad och full av kreativitet 🙂 Det är oslagbart roligt att få se förvandlade liv! Jag tror verkligen att jag har världens bästa jobb! I alla fall för mig, just nu 🙂

  • Vilket är ditt drömjobb?
  • Vad är extra bra med det jobbet, tror du?
  • Vad skulle du vara villig att göra för att få jobbet?
  • När skulle du vilja ha jobbet?
  • Vad skulle det betyda för dig?
  • Hur skulle det kännas?
  • Vad kan du börja att göra, för att närma dig drömjobbet?

Om du har ditt drömjobb, då vill jag från mitt hjärta gratulera dig 🙂

Trevlig helg! /Coach Anna

Leave a Reply