Ladda med nya magasinet ”Pure”

Jag pratade med en vän häromdagen som sa att hon behövde träna på att inte vara uppbokad, upptagen och påkopplad hela tiden. Vad kan man göra? Hur kan man få en ledig fridfull stund?

Jag blev såååå glad att direkt komma med ett strålande förslag 🙂 (i vanliga fall kunde jag börjat coacha henne på stående fot, vilket jag ju gärna gör), men jag kände att jag från mitt hjärta ville rekommendera henne just denna sak: Det nya magasinet ”PURE”!!!

När jag läser den tidningen så andas den ”Pure”, den lockar mig som läsare till att må bra, att verkligen söka det goda som finns i mig och det som är gott kring mig. Underbart! Tidningen uppmuntrar så fräscht att söka det som är äkta i våra liv att våga möta den jag verkligen är. Jag blir otroligt inspirerad av tidningen och kan varmt rekommendera den till alla! Som coach är jag van & utbildad i att ”blocka” mina egna tips och råd, till förmån för att ge dig utrymme, att finna dina svar och lösningar för din situation, därför är det med extra stor glädje jag ger detta råd till dig idag: läs tidningen ”Pure” 🙂

Som bonusmaterial skickar jag med några coachfrågor som väcks i mig när jag läser tidningen:

 • Vem är jag egentligen?
 • Vad uppskattar mitt hjärta?
 • Hur hanterar jag informationssamhället?
 1. Lever jag i det, av det, för det, har glädje av det, använder det, kan jag frikoppla mig???
 2. Hur klarar jag mig utan mobil, ipad, iphone, bb, dator, tv….glömde jag nåt?
 • Vad är inre styrka för mig?
 • Hur laddar jag mig?
 • Med vad laddar jag mig?
 • Var finns mitt lugn/min frid?
 • Vad är vackert på riktigt?
 • Vad är skönhet egentligen?
 • Vad väcker tidningen för frågor i dig?
 • Vad väcker tidningen för svar i dig?

Hoppas du finner samma glädje av tidningen ”PURE” som jag gjort 🙂

/Coach Anna

Leave a Reply