Om du hade en månad kvar att leva… Vad skulle du prioritera högst?

Igår hörde jag ett väldigt klokt budskap i Hillsong Church Stockholm. Pastorn gav alla åhörare en utmaning att leva kommande månad som om det vore den sista och se hur det skulle påverka prioriteringar i livet. När man skalar bort allt oviktigt och fokuserar på det viktiga så finner vi livets mening. Personligen tror även jag att det finns en nyckel för livet att finna just i detta och jag kom att tänka på att det är just att fokusera på det viktiga i livet människor som söker livscoaching vill. Just att inte upptas av stress och press utan se klart och tydligt sina värderingar så man lever det liv man vill leva. Jag antar utmaningen från kyrkan igår och är nyfiken att se vad som kommer bli tydligt för mig denna månaden 🙂

Om du hade en månad kvar att leva…

  • Vad skulle du prioritera högst?
  • Vem skulle du träffa?
  • Vem skulle du inte träffa?
  • Vad skulle vara oviktigt?
  • Vad skulle du göra?
  • Vad skulle du inte göra?

Vad kan du lära dig av dina svar ovan?

Ha en fantastisk vecka!

Leave a Reply