Hjälp att hålla ditt nyårslöfte…

År 2012 närmar sig med stora steg.

Har du tänkt på något du hoppas för det nya året?

Kanske något speciellt du vill prioritera eller få till?

Har tanken om att göra ett nyårslöfte för 2012 slagit dig?

I mitt arbete som personlig coach hjälper jag personer som vill hålla sina löften till sig själva och ta nya steg mot att leva det liv de innerst inne vill leva. Därför tänkte jag ge lite coach-tips till dig som vill hitta sätt att hålla ditt nyårslöfte för kommande år. Du som vill ha mer individuell coaching för ditt nyårslöfte eller vill ha coaching av annan anledning är alltid välkommen att kontakta mig för vidare samarbete 😉

  • Klargör ca 3 positiva anledningar/drivkrafter till att du vill ha just ditt nyårslöfte. Ex. ”Kunna ha mina jeans” istället för ”Gå ner 3 kg”.
  • Gör löftet först och främst till dig själv! (När du vet i ditt hjärta vad som är viktigt för dig och varför, kan du fånga en otrolig kraft att nå dit du vill.)
  • Skriv ner nyårslöftet. Ex. ”Jag prioriterar att träna på engelska detta år, så jag känner mig trygg och säker  när jag håller tal på engelska den 5 oktober 2012”.
  • Skriv ner dina drivkrafter till nyårslöftet. OBS: Positiva!!!
  • Fundera ut en målbild eller en situation som du hoppas kunna ske som resultat av ditt lyckade nyårslöfte. (Sätt gärna en bild som påmnner om detta där du skrivit nyårslöftet.)
  • Bestäm datum för när du själv och ev. din coach ska kolla av att du håller dig på den bana du vill.
  • Bestäm datum för när ditt nyårslöfte ska vara din verklighet (Kanske även bestämma en tydlig belöning i form av…? :).
  • Ta hjälp av människor i din närhet familj/vänner/coach. Uttryck vad du skulle uppskatta för stöd och uppmuntran för att nå ditt nyårslöfte.

Jag hoppas att du nu funnit en styrka, tro och hopp för att du kommer kunna hålla ditt nyårslöfte!!!

Jag önskar dig ditt absolut bästa år hittills, alla kategorier!!!

/Coach Anna

One Response to “Hjälp att hålla ditt nyårslöfte…”

Leave a Reply