Inre skönhet

Vänskap är något jag sätter högt värde på. Jag skulle nu vilja ge lite extra uppmärksamhet, så här mitt 1:a inlägg på nya året, till några av mina vänner som är speciella för mig och många andra. Dessa tjejer som jag tänker på sticker ut bland andra. Inte för att de presterar bättre än andra, inte för att de har finare titlar än andra och inte heller primärt för att de är ”snällare” än andra. Helt enkelt för att de har en inre skönhet som jag tycker är otroligt häftig! Jag tänker på några av mina vänner och funderar över vad som gör just dem så fantastiska. Det är svårt att hitta exakt vad det är med dessa tjejer eftersom de har helt olika arbeten och är i olika livssituation, men jag tror dessa faktorer enar dem:

  • De är medvetna om sitt mänskliga värde. De vill även kommunicera det så andra får uppleva detsamma (självmedvetna, har självkänsla & självförtroende).
  • De är ärligt målmedvetna både i stunden och i livet. De har alltid en sund riktning (drivs ej av stress, press och bekräftelse utan har en djup övertygelse om sitt ”purpose”).
  • De ser alltid det bästa i situationer, även i de värsta.
  • De ser även det bästa i människor de möter, oavsett vilka det är.
  • De är tacksamma och uppskattande genom allt.
  • De är ledare på olika sätt och lyfter människor de leder till helt nya höjder.

Tack för ni finns, tack att jag får lära mig av er!!! Ni inspirerar mig så mycket!

Jag ser fram mot fina stunder med er det nya året!

Love/Anna

Leave a Reply