Vem är Coach Anna?

”Min djupaste passion är att se människor lyckas!”

Att se människor lyckas i livet är en passion som har drivit mig i mitt arbete med människor såväl som lärare, chef och ledare i olika nätverk, organisationer samt som vän och medmänniska.

Passionen gjorde sig till känna redan när jag som 7-åring såg till att en unik klasskamrat fick komma till sin rätt och möjlighet att utvecklas och lyckas. Vidare har min glädje i människors framgång funnits som ett underliggande tema där jag satt mina fötter och passionen har blivit tydligare och allt viktigare.

Min drivkraft att se människor utvecklas och bidra till den processen ledde mig till att läsa till lärare och arbeta som det första åren i mitt yrkesliv. Två år hade jag även förmånen att få vara chef för en verksamhet inom skolan vilket gav mig ett intresse för att fortsätta arbeta med vuxnas personliga utveckling. Därför valde jag att år 2010 utbilda mig till personlig coach på Coachutbildning Sverige AB. Mina specialiteter finns att läsa om under fliken ”coaching”, mitt synsätt kallar jag livscoaching.

Jag är medlem i International Coach Federation (ICF) och följer därmed deras riktlinjer som coach exempelvis med sekretess.

icm