TelefoncoachingKlienters ord om Coach Anna

På 30 minuter med Coach Anna bestämde jag mig att vidareutbilda mig till ett annat yrke i min bransch och hittade nya möjligheter att komma vidare i karriären! Coaching är en samtalsform som lockat fram min potential och nya strategiska steg att nå min framtidsdröm på alla områden. Coaching är helt neutralt och jag kan starkt rekommendera det till alla!”

Olga, Kläddesigner, Stockholm

”Coachingen med Anna har varit riktigt bra. Hon har hjälpt mig att organisera mina tankar för att komma fram till vad jag vill göra här näst. Tack vare att hon hjälpt mig göra upp mål så har jag börjat ta tag i saker som jag skjutit upp alldeles för länge. Genom coachingen har Anna även fått mig att inse hur mycket erfarenhet och talang jag faktiskt har.”

Emma Stockholm

”Det har varit grymt bra med Annas coaching, den har fått mig att göra små saker hela tiden så jag närmar mig målet. Annars hade jag bara dragit ut i månader på att göra något! Nu är det inte ens jobbigt att göra något!”

Peter, Uppdragsledare på Scania

”Anna är en professionell och förtroendeingivande person, och behaglig att prata med. Jag har uppnått mina mål med coachingen hos Anna, och är mycket tacksam för mina framgångar i mitt privatliv men också inom min karriär. Jag har tack vare coachingen uppnått otroligt snabba resultat, vad det gäller att våga leva mitt liv så som jag vill. Utan coachingen hade jag inte varit där jag är idag. Nu är jag inte rädd för att gå min egen väg längre!”

Satu, Egen företagare, Göteborg

”Anna är förtroendeingivande och inbjudande, samtidigt professionell. Anna leder mig att se saker från nya och olika perspektiv. Jag får leta efter vad jag verkligen tänker, det finns där inne och kommer fram för att Anna lyssnar som en coach, inte bara som en vän.”

Elisabeth Stockholm

”Jag har känt mig trygg och uppskattad med Anna som coach. Jag har känt öppenhet att få säga vad som helst, för Anna var från början tydlig med att hon inte värderar vad jag säger utan att mina tankar och åsikter är viktigast. Coachingen med Anna har gett mig viktiga Aha-upplevelser, jag har insett vad som är viktigast för mig och vad jag innerst inne vill prioritera först. I stället för att ta andras åsikter och göra till mina egna har jag hittat mina egna värderingar och kommit på grejer jag inte hade kommit på utan coaching.”

Lisa Optiker Stockholm


Länkar

Coachutbildning Sverige AB: www.coachutbildning.se
ICF (International Coach Federation): www.icfsverige.se